Materijali za zavese – Najveći izbor, povoljna cena i prodaja zavesa Beograd

Zavese ( engl. Curtains )

Zavese predstavljaju bitan element uređenja enterijera, kako u vašem domu, tako i u poslovnom prostoru. Zavese se prave od najrazličitijih vrsta tkanina i materijala. a najpoznatije su zavese od markizeta, baldahini, zavese od organdina, lana , pliša, satena, viskoze kao i rustične zavese.

Vrlo bitnu ulogu predstavljaju i zavese za dnevnu sobu kao i zavese za dečju sobu.

Pri odabiru zavesa za dnevnu sobu, treba voditi računa o uklapanju zavesa sa bojom nameštaja i celokupnog enterijera.Takođe od boja zavesa zavisi i količina svetlosti koju ćete dobiti. Izbor materijala za zavese je bitan, da li su to zavese koje se ne peglaju ili ne.

Zavese ( engl. Curtains )

Obično se za nameštaj svetlijih tonova biraju zavese jarkih boja sa zanimljivim detaljima poput krugova i linija.Ako imate šareni nameštaj, najbolja kombinacija zavesa je u beloj ili bež boji.

Zavese za dečju sobu prave se uglavnom od veselih dezena kako bi dete imalo osećaj topline a nameštaj dečje sobe najčešće je u vedrim tonovima i jakim bojama.

Zavese se razvrstavaju po kategorijama kao što su panel zavese , zebra zavese, spageti zavese, zavese na resice, garnisne za zavese, rolo zavese, gotove zavese itd.

U našem salonu Designers3 možete pogledati zavese online a dobićete i stručnu pomoć pri odabiru adekvatnih zavesa za vaš dom, zavese za dnevnu sobu ili zavese za dečju sobu.