Zavese

Home/Zavese
Zavese 2017-10-24T22:17:16+00:00

Zavese od svih materijala – Rimske, Zebra, Paketo, Rolo Zavese

Kod izbora zavesa nikako ne treba smetnuti sa uma da su zavese funkcionalni, ali i dekorativni deo naše sobe, kuhinje, kancelarije. Pored zaštite od sunca, neželjenih pogleda u naš dom, kancelariju, zavese su itekako dekorativan element koji u potpunosti može transformisati prostor u kome boravimo, radimo.

Prilikom izbora zavesa za Vaš stan ili kancelariju potrebno je da obratite pažnju na par detalja kako bi izbegli greške pri kupovini.

Zavesa bi trebalo da budu stilski uskladjena sa ostalim elementima vašeg enterijera, kao sto je nameštaj, zidne dekoracije, rasveta, veličina i oblik prozora… Trebalo bi voditi računa i o veličini prostorije i količini dnevne svetlosti koju želite da zadržite.

Svetle, prozračne zavesa nežnih boja bez naglašenih motiva su odličan izbor za manje prostorije, za prostorije sa manje svetlosti.

Uz klasičan nameštaj trebalo bi birati i klasičnu zavesu uz koju mogu doći masivni draperi sa bogatim veziljkama. Motiv je poželjno uskladiti sa motivima mebl štofa ili tapeta i na osnovu toga oprediliti se za diskretne šare, ornamente, cvetni dezen…

Veliki izbor svih vrsta zavesa za Vaš dom. Najveći kvalitet zavesa po povoljnoj ceni oplemeniće vaš enterijer. Prodaja Beograd.

zavese

CENA ZAVESA I KATALOG -Beograd

U našoj ponudi zavesa imamo najpoznatije , od markizeta, organdina, lana, pliša, satena, rustične,od viskoze, baldahini itd.

Rustične, rolo, končane, dečje, karirane, luksuzne, gotove, rimske , paketo, zebraste ili zebra, za dečiju ( obično idu šareni dezeni i vesele boje) ili dnevnu sobu, samo su deo iz našeg velikog asortimana zavesa.

Izbor adekvatnih zavesa nikad nije lak posao, ali ne očajavajte. U našem salonu možete dobiti svu potrebnu pomoć i konsultacije u vezi izbora zavesa za vaš prostor ali isto tako i pomoć pri odabiru materijala, draperija, garnišni, mebl štofova ili tapeta.

Cena zavesa zavisi od materijala i vrste zavesa za određeni prostor.

Na zahtev klijenta naši dizajneri izlaze na teren kako bi zajedno usvojili najbolje rešenje. Pozovite nas za cene zavesa ili bilo kog drugog artikla. Rado ćemo Vam izaći u susret.

Telefon: 011 405 44 93