Mebl Štof ili Mebl Stof – Kvalitet – Prodaja – Niska Cena – Beograd

Mebl štof ( mebl stof ) je vrsta materijala koja se koristi za tapaciranje nameštaja. Najpoznatije vrste mebl štofa su žakard, šanel, mikrofiber, pliš, eko koža i štampani štof. Mebl štof se razlikuje po sastavu sintetičkih mešavina od kojih su napravljeni a razlikuju se još i po gramaži i tehnologiji izrade mebl stofa.

Designers3 tim Vam može ponuditi veliki izbor svih vrsta mebl štofova koji se mogu uklopiti u svaki enterijer. Pored visokog kvaliteta, designers3 mebl štof odlikuje i niska cena. Potrudili smo se da Vam predstavimo mebl štof po najpovoljnijim cenama kako bi izašli u susret svim ciljnim grupama.

Pored velikog izbora mebl štofova, u našem salonu možete dobiti i besplatne konsultacije u vezi izbora mebl štofa koji bi se najbolje uklopio u Vaš enterijer.

Designers3 mebl stofovi samo Vama na usluzi.

MEBL STOF

Mebl stofovi su neophodni pri opremanju svakog prostora. Koriste se za tapaciranje i oblaganje komadnog namestaja. Dizajn i sastav mebl stofa se bira u zavisnosti od namene komadnog namestaja kao i namene prostorije.Napredak tehnologije u izradi tekstila je omogucio nova svojstva materijala.U ponudi se mogu naci vodootporni,nezapaljivi i mnogi drugi materijali.Pored standrdne upotrebe mebl stofa za tapaciranje,moze se koristiti za izradu ukrasnih jastuka,oblaganje tj. zastitu namestaja – navlake.