zavese
zavese
zavese

Zavese za uređenje prostora

Zavese predstavljaju bitan element uređenja prostora,daju toplinu i ulepšavaju svaki dom.Moderne zavese i materijali za dnevnu,dečju sobu ili poslovni prostor.

Kod izbora zavesa nikako ne treba smetnuti sa uma da su zavese funkcionalni, ali i dekorativni deo naše sobe, kuhinje, kancelarije. Pored zaštite od sunca, neželjenih pogleda u naš dom, kancelariju, itekako su dekorativan element koji u potpunosti može transformisati prostor u kome boravimo, radimo.

Prilikom izbora zavesa za Vaš stan ili kancelariju potrebno je da obratite pažnju na par detalja kako bi izbegli greške pri kupovini.

Zavesa bi trebalo da budu stilski uskladjena sa ostalim elementima vašeg enterijera, kao sto je nameštaj, zidne dekoracije, rasveta, veličina i oblik prozora… Trebalo bi voditi računa i o veličini prostorije i količini dnevne svetlosti koju želite da zadržite.

Svetle, prozračne zavesa nežnih boja bez naglašenih motiva su odličan izbor za manje prostorije, za prostorije sa manje svetlosti.

Uz klasičan nameštaj trebalo bi birati i klasičnu zavesu uz koju mogu doći masivni draperi sa bogatim veziljkama. Motiv je poželjno uskladiti sa motivima mebl štofa ili tapeta i na osnovu toga oprediliti se za diskretne šare, ornamente, cvetni dezen…

Veliki izbor svih vrsta zavesa za Vaš dom. Najveći kvalitet zavesa po povoljnoj ceni oplemeniće vaš enterijer. Prodaja Beograd.

U našoj ponudi zavesa imamo najpoznatije , od markizeta, organdina, lana, pliša, satena, rustične,od viskoze, baldahini itd.

Rustične, rolo, končane, dečje, karirane, luksuzne, gotove, rimske , paketo, zebraste ili zebra, za dečiju ( obično idu šareni dezeni i vesele boje) ili dnevnu sobu, samo su deo iz našeg velikog asortimana zavesa.

POGLEDAJTE NAŠ ASORTIMAN

Na zahtev klijenta naši dizajneri izlaze na teren kako bi zajedno usvojili najbolje rešenje. Pozovite nas za cene zavesa ili bilo kog drugog artikla. Rado ćemo Vam izaći u susret.

Telefon: 011 405 44 93