Sve zavese

Home/Sve zavese
Sve zavese 2017-09-20T08:41:06+00:00

ZAVESE VELIKI IZBOR – PRODAJA – POVOLJNA CENA

Kod izbora zavesa nikako ne treba smetnuti sa uma da su zavese funkcionalni, ali i dekorativni deo naše sobe, kuhinje, kancelarije. Pored zaštite od sunca, neželjenih pogleda u naš dom, kancelariju, zavese su itekako dekorativan element koji u potpunosti može transformisati prostor u kome boravimo, radimo.

Prilikom izbora zavesa za Vaš stan ili kancelariju potrebno je da obratite pažnju na par detalja kako bi izbegli greške pri kupovini.

Zavese bi trebalo da budu stilski uskladjene sa ostalim elementima vašeg enterijera, kao sto je nameštaj, zidne dekoracije, rasveta, veličina i oblik prozora… Trebalo bi voditi računa i o veličini prostorije i količini dnevne svetlosti koju želite da zadržite.

Svetle, prozračne zavese nežnih boja bez naglašenih motiva su odličan izbor za manje prostorije, za prostorije sa manje svetlosti.

Uz klasičan nameštaj trebalo bi birati i klasične zavese uz koje mogu doći masivni draperi sa bogatim veziljkama. Motiv je poželjno uskladiti sa motivima mebl štofa ili tapeta i na osnovu toga oprediliti se za diskretne šare, ornamente, cvetni dezen…

Klasične zavese. Veliki izbor svih vrsta zavesa za Vaš dom. Zavese najvećeg kvaliteta po povoljnoj ceni oplemeniće vaš enterijer. Prodaja Beograd